CASOS D’EXIT

Realització de les noves creativitats retroil·luminades per als Stands promocionals, de les fires més importants del seu sector.
També realitzem els Sliders de la seva nova pàgina web, amb molta creativitat.

INOXPASLIDERS + CREATIVITAT

De la mà del grup Alma Cubrae i Mitjanit Visual Media, van aconseguir que el vídeo promoció de la Fira Medieval – Aloja, tingués en una setmana més de 5.000 reproduccions. Giland va participar amb Mitjanit Visual Media en la producció, storyboard y edició.

Ajuntament de Banyoles Video Promo Fira Aloja

La locutora Anna Borrell, coneguda per ser la veu durant molt temps dels anuncis de la Generalitat 112, abans que agafes el relleu l’Helena García Melero. Vàrem realitzar una nova imatge corporativa i una pàgina web molt directa i atractiva, gràcies a aquest treball, a l’Anna li arriben treballs per a realitzar de fora Catalunya.

ANNA BORRELLLocutora professional

Realització de la nova maquetació del catàleg general 2018, també creant les representacions 3D dels panells aïllants. Actualment, s’ha fet una reedició actualitzada del catàleg millorant la seva estètica i titulars de cada producte, per a la seva millor entesa.

HARIBO ESPAÑAPACKAGING

Realització de les il·lustracions per a les taules de Skateboard serie MAFIA per a l’agència MedusaTeam, contractada per Nomad Skateboards. Les Taules van ser publicades al prestigiós llibre On Day Of Design Day. Actualment, treballo amb Nomad produint noves series creatives.

NOMAD SKATEBOARDSDISSENY TAULES

Realització del vídeo comercial de la motoserra Kapotha, i gràcies a ell, varen vendre tot l’stock de la motoserra, i des de llavors, realitzem més vídeos comercials per a altres productes de la mateixa marca. De la mà de Mitjanit Visual Media.

KAPOTHAVIDEOS PROMOCIONALS

Es va realitzar de nou tot el manual corporatiu, des de llavors, es treballa conjuntament amb K-LAGAN, per a diferents aplicacions. Un dels treballs destacats, el Manual de Benvinguda als nous treballadors.

K-LAGANCATÀLEG BENVINGUDA

El 2014 es va realitzar la imatge gràfica i pàgina web de Tecnic Ind, fent que l’empresa tingués una presència destacada dins del seu sector industrial, i va ser la millor Start-up Catalonia 2014, des de llavors treballem conjuntament amb tot el material gràfic què es necessita en el dia a dia.

TECNIC INDDISSENY